<strong>TIL KAI:</strong> Skipet MS Braemar hadde 682 passasjerer og 381 mannskaper om bord da det la til kai på Cuba. Foto Ramon Espinosa / AP / NTB scanpix
TIL KAI: Skipet MS Braemar hadde 682 passasjerer og 381 mannskaper om bord da det la til kai på Cuba. Foto Ramon Espinosa / AP / NTB scanpix Vis mer

Feil om dødsfall på norskeid cruiseskip

Det stemmer ikke at en italiener døde på et britiskregistrert cruiseskip eid av norske Fred. Olsen Cruise Lines, som la til kai på Cuba onsdag, slik NTB meldte onsdag.

Publisert
Sist oppdatert

NTB meldte i går at en person på cruiseskipet MS Braemar døde av coronavirus. Det er feil. opplyser Fred. Olsen Cruise Lines til NTB.

NTB har derfor valgt å beklage feilen og trekke saken. Den opprinnelige saken slik den ble publisert ligger under.

---

En italiener døde på et britiskregistrert cruiseskip eid av norske Fred. Olsen Cruise Lines, som la til kai på Cuba onsdag.

Skipet MS Braemar har flere enn 1.000 personer om bord, inkludert fem bekreftede smittetilfeller med koronaviruset og 50 isolert med influensalignende symptomer.

Cubas regjering sa ja til å la skipet legge til kai ved industrihavna Mariel 45 kilometer vest for hovedstaden Havanna av humanitære årsaker.

– Vi er veldig takknemlige for den cubanske regjeringens samarbeid, sa den britiske utenriksministeren Dominic Raab.

Passasjerene og mannskapet vil bli fraktet til Storbritannia ved hjelp av fire fly og være forpliktet til selvisolasjon i 14 dager.

----

NTB meldte i går at en person på cruiseskipet MS Braemar døde av coronavirus. Det er feil. opplyser Fred. Olsen Cruise Lines til NTB.

NTB har derfor valgt å beklage feilen og trekke saken. Den opprinnelige saken slik den ble publisert ligger over.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer