SATSER PÅ LUKSUS: Hans Houeland varsler overgang til DNB Eiendom. - Ønsker vi å ta et skikkelig jafs av markedet, sier han. Foto: Lasse Fløde
SATSER PÅ LUKSUS: Hans Houeland varsler overgang til DNB Eiendom. - Ønsker vi å ta et skikkelig jafs av markedet, sier han. Foto: Lasse Fløde Vis mer

Kjendismegler slutter - går til konkurrenten

Eiendomsmegler Hans Houeland og kjæresten bytter beite.

Eiendomsmegler Hans Houeland (38) har siden 2018 solgt luksuseiendom for Privatmegleren Dyve & Partnere. 1. april rydder han og kjæresten, megler Helene Solberg, sine respektive kontorpulter og går til konkurrenten DNB Eiendom.

- Vi har fått en mulighet hos DNB som vi ikke kunne si nei til. Det blir veldig gøy jobbe under en av Norges beste merkevarer, og DNB er en av få i bransjen som har ressurser til å gjøre noe virkelig bra, sier Hans Houeland til Børsen.

SUPERPAR: Helene Solberg og Hans Houeland går begge fra Privatmegleren til DNB Eiendom. Foto: Privat
SUPERPAR: Helene Solberg og Hans Houeland går begge fra Privatmegleren til DNB Eiendom. Foto: Privat Vis mer

Kjendismegleren forsikrer om at paret har høye ambisjoner og et mål om å vise muskler i markedet.

- Vi har lang fartstid i salg av dyre boliger i Norge, og sammen med DNB og DNB Private Banking, ønsker vi å ta et skikkelig jafs av dette markedet, fortsetter han.

- Flere toppmeglere

Houeland kan etter hvert anses som en ringrev i meglerbransjen. 38-åringen har tidligere vært tilknyttet Sem og Johnsen, Fredrik Eklund, Torbjørn Ek og Nils Nordvik. Helene Solberg har på sin side jobbet i DNB tidligere, med strålende resultater - og gjør nå comeback.

Etter det Børsen erfarer vil Houeland og Solberg ta del i en helt ny satsning fra DNB, som tar for seg salg av boliger innenfor luksussegmentet.

Terje Buraas, administrerende direktør i DNB Eiendom, er ordknapp rundt nyansettelsene. Han går likevel langt i å antyde at DNB Eiendom står overfor ei spennende tid.

- Jeg kan bekrefte at vi har flere toppmeglere på vei inn i selskapet, men kan ikke si noe utover dette, sier Buraas til Børsen.